C a l V i c e n s
orígens
U n a e m p r e s a f a m i l i a r
El projecte de Cal Vicens neix al 1986, amb l’objectiu d’elaborar productes làctics naturals i de qualitat. Per tal de promoure el producte de proximitat, la llet prové sempre de granges properes al nostre elaborador i tenim control total de la distribució del producte final. Vam començar amb l’elaboració de mató, formatge fresc i iogurts. Més endavant pastís de formatge i flams, fent servir els nostres productes com a materia prima.
Per elaborar tots els productes treballem sempre amb productes de proximitat provinents de petits obradors, per així no perdre l’essència dels antepassats.
És tan important la matèria prima com la forma en que s’elabora i es treballa. Cuidem de cada detall, tot artesanalment i amb la màxima cura per a poder oferir un producte final únic.
"El que treballa amb les mans és un treballador manual, el que ho fa amb les mans i el cap és un artesà, pero el que ho fa amb mans, cap i cor és un artista."
– Louis Nizer
Arribem allà on ets
R e p a r t i m a t o t C a t a l u n y a
As part of the agricultural industry, we fully depend on our surrounding, just as it depends on us. That’s why we grow our produce organically and sustainably. Over the past decades the carbon footprint of the winery has been positive, which is something we’re really proud of.
Ens encarreguem del transport dels nostres productes, si el client viu a qualsevol punt de que no estigui dins de la nostra ruta, treballem amb una xarxa de distribució especialitzada en el transport ràpid de productes frescos.
fes la teva comanda i en menys de 48 hores la rebràs a casa teva.
sustainability
M i n d f u l n e s s o f t h e E n v i r o n m e n t
Descobreix
Descobreix Cal Vicens!
Et convidem a descobrir la nostra gama de productes, des dels formatges frescos fins al nostre pastís de formatge estrella!